جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

همدردی عمیق تهران با پکن؛ عراقچی برای قربانیان معدن شانشی تسلیت گفت

همدردی عمیق تهران با پکن؛ عراقچی برای قربانیان معدن شانشی تسلیت گفت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی به زبان چینی، جان‌باختن و مصدومیت جمع کثیری از کارگران و معدنچیان در چین را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 26
کد خبر: ۳۰۹۱۵۷

به گزارش راهبردمعاصر، سید عباس عراقچی روز سه شنبه پنجم خرداد ۱۴۰۵ در ایکس نوشت: حادثه ناگوار معدن در استان شانشی که به جان‌باختن و مصدومیت جمع کثیری از کارگران و معدنچیان انجامید، موجب تاثر فراوان گردید.

وی افزود: اینجانب به نمایندگی از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران، مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را به دولت و ملت دوست جمهوری خلق چین، به‌ویژه خانواده‌های قربانیان ابراز داشته، از خداوند متعال برای خانواده‌ی جان‌باختگان صبر و برای مجروحان بهبودی کامل آرزومندم.

خبرگزاری شینهوا روز شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵ در خبری فوری از کشته شدن حدود ۹۰ نفر بر اثر انفجار یک معدن در شمال چین خبر داد.

شینهوا با انتشار این خبر افزود: انفجار گاز در یک معدن زغال سنگ اواخر روز گذشته (به وقت محلی) زمانی که ۲۴۷ کارگر در آن مشغول به کار بودند، رخ داد.
این حادثه در معدن زغال سنگ لیوشِنیو در شهرستان کین‌یوان، شهر چانگژی در عمق زمین روی داد./همشهری‌آنلاین

کلمات کلیدی: عراقچی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار